Restaurant Casa Mino Locul petrecerilor reusite...

Petrecerea de 8 Martie intruchipeaza un moment special pentru fiecare doamna si domisoara, fiind un eveniment deosebit de popular. Toate detaliile poarta o semnificatie aparte in momentul in care ne gandim la selectionarea unui cadru potrivit pentru petrecerea de 8 Martie, iar aici ne raportam deopotriva la ambientul ales, la posibilitatile ornamentale pe care acesta le propune, dar si la profesionalismul echipei care se ocupa integral de toata organizarea. Bineinteles, un restaurant spatios ramane o alternativa de referinta pentru publicul cosmopolit care viseaza la o petrecere eleganta, rafinata, unde fundalul sonor este unul plurivalent.

Un restaurant care raspunde afirmativ nevoilor dumneavoastra este „Casamino” – o locatie bucuresteana recunoscuta pentru ambientul pe care il propune invitatilor, dar si pentru iscusinta bucatarilor, aceasta trasatura reflectandu-se in fiecare platou traditional sau preparat international. Inca de la inceput ne-am dorit sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si petrece momentele deosebite alaturi de cei dragi intr-un cadru mirific, unde atmosfera generala poate fi deopotriva intima si romantica, dar si energica sau exuberanta. Petrecerea de 8 Martie poarta o semnficatie aparte, acesta fiind un moment in care fiecare persoana este guvernata de un sentiment de voie buna.

MENIU 8 martie SOLD OUT
Petrecere de 8 Martie la Restaurantul Casa Mino Atmosfera va fi intretinuta de Dj profesionist si momente surpriza oferite de restaurant.
Bucura-te de o petrecere de neuitat!
IMG_0822 - Copy

Doriti sa faceti o rezervare?

Va rugam sa ne contactati prin email sau la unul dintre numerele de telefon afisate!