Restaurant Casa Mino Locul tau preferat...

Va asteptam intr-o locatie moderna pentru a va oferi preparate culinare realizate in ton cu preferintele voastre. Mancaruri savuroase si bauturi rafinate servite intr-un ambient linistit.

Fa o rezervare

dav

friptura de vita
Descopera preparatele noastre

Un restaurant de calitate este locul in care trebuie sa petreci un timp agreabil apaturi de persoanele dragi servind preparate culinare dintre cele mai diversificate. Restaurantul Casa Mino va ofera diverse preparate si bauturi rafinate intr-un mediu relaxant. Alegeti sa rezervati 2 sau mai multe locuri in restaurantul nostru si va garantam ca fiecare clipa petrecuta in locatia noastra va fi una memorabila! Va asteptam cu drag sa incercati reusitele bucatarilor nostri!

Bucataria aici totul este posibil

In bucataria restaurantului nostru lucreaza doi bucatari cu experienta in domeniul culinar, doua persoane remarcabile care ne ajuta sa va punem la dispozitie intotdeauna mancarurile dumneavoastra preferate. Bucataria este locul in care mancarea se transforma in arta pura, fiecare preparat beneficiind de atentia si pasiunea noastra pentru gastronomie.

Sunt Florin, unul dintre bucatarii care lucreaza in cadrul restaurantului Casa Mino. Experienta de peste 10 ani m-a invatat cum sa imi respect clientii si, cel mai important, cum sa acord atentie fiecarui detaliu pentru ca mancarea sa aiba un gust aparte.

Va astept sa imi serviti preparatele si cu siguranta o sa reveniti!

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa alegeti calea cea mai simpla: efectuati o rezervare, alegeti cel mai prielnic moment de relaxare si noi vom face tot posibilul sa primiti un tratament de 5 stele!

bucatarie