Restaurantul „Casa Mino” revine cu o noua infatisare online

toast

Ne-am decis sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o noua imagine, care sa va impresioneze prin eleganta si claritate. Dupa cum observati, propunerea noastra consta intr-un nou site de prezentare pe care puteti naviga mai usor ca niciodata, fiecare detaliu organizatoric sau culinar fiind la dispozitia dumneavoastra. De-a lungul timpului, ne-am obisnuit sa oferim clientilor nostri preparate gastronomice delicioase, orientate deopotriva spre planul culinar traditional, cat si spre cel international, tocmai pentru ca dorim sa fim cadrul perfect in care dumneavoastra sa petreceti momente uimitoare alaturi de cei dragi.

Restaurantul „Casa Mino” promite sa va fie alaturi in cadrul evenimentelor festive, oferindu-va simultan un ambient elegant si destins, ideal pentru o petrecere alaturi de familie si apropiati, dar si un meniu suficient de imbelsugat pentru a multumi chiar si cele mai pretentioase papile gustative. Decorul noului site inglobeaza in ansamblul sau informatii relevante despre serviciile pe care le propunem clientilor nostri, alaturi de poze sugestive care v-ar putea oferi o viziune de ansamblu asupra amprentei originale pe care o oferim fiecarui eveniment gazduit. Cadrul ambiental elegant si personalul cu experienta intruchipeaza cele doua premise favorabile care ne recomanda clientilor de pretutindeni.

Stim cat de importanta este prezenta online in mediul citadin contemporan, iar din aceasta cauza alegem sa ne ingrijim constant de imaginea noastra. Asadar, va propunem o platforma fiabila, pe care o puteti accesa oricand si unde veti gasi cele mai importante informatii despre restaurantul nostru. Promitem sa actualizam constant galeria fotografica pentru a va tine la curent cu ultimele noutati si evenimente care ne-au potentat restaurantul, completand de fiecare data meniul cu preparate traditionale gurmande, gata sa fie servite intr-un ambient bucurestean prietenos. Pentru a fi mai aproape de clientii nostri, dar si pentru a le oferi acestora posibilitatea de a ne transmite gandurile lor am deschis o sectiune de blog, unde vom adauga saptamanal informatii si noutati despre bucataria restaurantului „Casa Mino” din Bucuresti.