Locatie exclusivista pentru o petrecere aparte!

Petrecerea dintre ani intruchipeaza un moment special pentru fiecare persoana, fiind un eveniment deosebit de popular pentru publicul autohton. Toate detaliile poarta o semnificatie aparte in momentul in care ne gandim la selectionarea unui cadru potrivit pentru petrecerea de Revelion, iar aici ne raportam deopotriva la ambientul ales, la posibilitatile ornamentale pe care acesta le propune, dar si la profesionalismul echipei care se ocupa integral de toate artificiile organizatorice. Bineinteles, un restaurant Revelion spatios ramane o alternativa de referinta pentru publicul cosmopolit care viseaza la o petrecere eleganta, rafinata, unde fundalul sonor este unul plurivalent, iar locatia permite purtarea celor mai pretentioase tinute.

Un restaurant Revelion care raspunde afirmativ nevoilor dumneavoastra este „Casa Mino” – o locatie bucuresteana recunoscuta pentru ambientul exclusivist pe care il propune invitatilor, dar si pentru iscusinta bucatarilor, aceasta trasatura reflectandu-se  in fiecare platou traditional sau preparat international. Inca de la inceput ne-am dorit sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si petrece momentele deosebite alaturi de cei dragi intr-un cadru mirific, unde atmosfera generala poate fi deopotriva intima si romantica, dar si energica sau exuberanta. Revelionul poarta o semnficatie aparte, acesta fiind un moment in care fiecare persoana este guvernata de un sentiment de voie buna si apropiere fata de apropiati, dorindu-si totodata sa treaca sub o nota pozitiva in noul an.

wall revelion
meniu revelion 2024 SOLD OUT
aperitiv revelion
Rasfat culinar cu preparate deosebite

Bucatele preparate cu mult har si rabdare sunt acelea care vor fi intotdeauna pe placul invitatilor, indiferent de regiunea din care acestia provin. Peisajul bucurestean se deosebeste in plan gastronomic prin „plurivalenta” si „varietatea culinara”, un restaurant Revelion 2024 cu o reputatie impecabila asigurandu-se de fiecare data ca ofera participantilor la evenimente o experienta de neuitat. De ce sa alegeti restaurant Revelion Casa Mino Bucuresti? Raspunsul este unul foarte simplu. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta in domeniu, iar aici ne raportam deopotriva la segmentul gastronomic care este bine pus la punct de catre bucatarii nostri profesionisti, insa si la valenta ambientala. Aceasta din urma este mentinuta la parametrii optimi prin intermediul echipei de organizatori care se asigura de fiecare data de succesul evenimentelor gazduite.

Revenind la aria culinara, pasiunea pentru gatit si originalitatea reprezinta conceptele bucatariei noastre. Abordand in egala masura deliciile traditionale dar si pretentioasele preparate internationale, meniul nostru reuseste sa isi conserve constant autenticitatea si diversitatea, devenind un rasfat deplin pentru invitatii gurmanzi. Un eveniment precum Revelionul 2024 intruchipeaza ocazia perfecta pentru ca dumneavoastra sa va delectati cu o sumedenie de preparate interesante, ornate intr-o maniera creativa, ele fiind cumulul de imaginatie culinara al bucatarilor nostri exprimentati. De- a lungul timpului acestia au sporit misterul preparatelor pregatite prin intermediul micilor secrete care ofera savoare si distinctie gastronomica popularelor fripturi, sosuri sau antreuri.

Petreceri tematice pentru tine si cei dragi

Restaurantul pentru Revelion 2024 Casa Mino reuseste sa aduca laolalta fundalul muzical antrenant specific acestei petreceri, meniul imbelsugat cu preparate traditionale sau sofisticate, dar si un cadru ambiental gata sa fie decorat direct proportional cu viziunea invitatilor. Alternativa petrecerilor tematice organizate intr-un restaurant Revelion 2024 Bucuresti este apreciata in unanimitate de invitatii nostri, fie ca vorbim despre grupurile de cunoscuti sau despre persoanele care se intalnesc pentru prima data. Un astfel de eveniment va reusi „sa sparga gheata” si sa inlature timiditatea inca de la inceput, astfel incat veselia sa devina un suflu comun pentru toti cei prezenti. Casa Mino isi asuma statutul de restaurant Revelion de referinta pentru cei care isi doresc o petrecere completa, iar aici ne raportam deopotriva la meniul gastronomic potentat de note traditionaliste sau mediteraneene, cat si la atmosfera energica propusa.

Ne ingrijim de fiecare detaliu in parte pentru ca petrecerea dumneavoastra sa fie una de neuitat. Pornind de la fundalul sonor influentat de preferintele muzicale ale publicului prezent, pana la ornamentele pline de bun gust, ne dorim sa fim un restaurant Revelion paradisiac in care dumneavoastra va petreceti ultimele clipe din anul curent, pasind cu incredere si voie buna in noul an. Asadar, daca doriti sa participati la o petrecere tematica sau faceti parte dintr-un grup mai voluminos de persoane care doresc isi configureze propriul eveniment cu specific, restaurantul Casa Mino va propune oferte pentru Revelion 2024 dificil de refuzat!.

Revelion 2016
Petrece alaturi de noi, noaptea dintre ani.

Doriti sa faceti o rezervare?

Va rugam sa ne contactati prin email sau la unul dintre numerele de telefon afisate!