Petrecere de 8 Martie la Restaurant Casa Mino – Ziua Femeii în stilul nostru!

Dragi doamne și domnișoare, vă invităm să sărbătorim Ziua Internațională a Femeii într-un mod spectaculos la Restaurant Casa Mino – restaurantul care îți face fiecare moment special! Alătură-te nouă pentru o petrecere memorabilă pe 8 Martie, unde vei savura o gastronomie deosebită.

În această zi specială, Casa Mino se transformă într-un paradis al feminității, oferindu-ți cele mai bune momente de distracție și relaxare. Vei avea parte de un DJ profesionist care va mixa cele mai cunoscute hituri, creând o atmosferă plină de energie și voie bună. Îți pregătim numeroase surprize speciale, menite să îți încânte simțurile și să te facă să te simți cu adevărat specială. Vei fi impresionată de spectacolul pregătit exclusiv pentru tine!

Nu rata petrecerea noastră la Restaurant Casa Mino, unde feminitatea și distracția se întâlnesc într-un mod inedit. Rezervă-ți acum locul și pregătește-te să fii răsfățată împreună cu cele mai bune prietene sau alături de persoana dragă!

Rezervă un loc acum și fii martora unei seri memorabile la Restaurant Casa Mino! Nu-ți pierde ocazia de a celebra Ziua Femeii în stilul nostru unic!

MENIU 8 martie SOLD OUT
Bucura-te de o petrecere de neuitat! Un eveniment inedit organizat de restaurantul nostru

Doriti sa faceti o rezervare?

Va rugam sa ne contactati prin email sau la unul dintre numerele de telefon afisate!