Ambientul paradisiac care gazduieste unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra este promotorul unei atmosfere energice, festive, exuberante si stralucitoare. Corzile sensibile ale fiecarui cuplu in parte sunt atinse in momentul in care cei doi indragostiti sunt capabili sa citeasca fericirea si multumirea pe chipul invitatilor, indiferent de categoria lor de varsta, de ocupatie, de gradul de rudenie sau de alte aspecte complementare. Dorim ca nuntasii dumneavoastra sa petreaca asa cum nu au mai facut-o de foarte mult timp, iar decorul unui restaurant nunta din Bucuresti are puterea speciala de a influenta in mod direct starea de spirit care guverneaza in cadrul unui astfel de eveniment.
Grija pe care o acordam fiecarui eveniment in parte este un atribut de referinta care ne contureaza statutul privilegiat de restaurant nunta din Bucuresti cu foarte multa experienta in domeniu. De-a lungul timpului am imbracat de nenumarate ori vesmantul unui ambient elegant si rafinat care a adapostit in inima sa petrecerile dinamice ale cuplurilor tinere sau ale persoanelor aflate in floarea varstei. Astfel, am devenit prima alegere a perechilor de indragostiti care doresc sa isi celebreze iubirea neconditionata aflata la inceput de drum intr-un restaurant nunta aparte. Decorul nostru somptuos impresioneaza de fiecare data prin a sa flexibilitate, mirii reusind sa isi organizeze spatiul dupa propriile lor coordonate estetice.
Suntem recunoscuti in acest domeniu de activitate drept un restaurant nunta din Bucuresti care aduce in prim plan cerintele cuplurilor de indragostiti, echipa noastra incercand pe cat posibil sa raspunda afirmativ preferintelor decorative diversificate, dar si propunerilor originale, tematicilor avangardiste sau viziunilor romantice. Coloristica vibranta este un adjectiv care insoteste tot mai adesea peisajul festiv personalizat al unui restaurant nunta. Ambientul receptiei trebuie sa fie dominat de nuante romantice, rosul, rozul sau violetul fiind doar cateva dintre tonurile care reusesc sa transmita un gram din profunzimea sentimentelor care leaga noul cuplu format, in timp ce auriul si turquoise-ul intruchipeaza alegerile cuplurilor ceva mai nonconformiste, care vor sa isi surprinda invitatii prin intermediul unui decor autentic.
Arta culinara este cea care a inchegat echipa acestui restaurant nunta din Bucuresti inca de la bun inceput, pasiunea pe care o punem in fiecare preparat fiind brevetul nostru caracteristic. Alegem sa impresionam cuplurile de indragostiti prin intermediul ofertelor diversificate de meniuri traditionale si internationale, deliciile culinare generand in ultima instanta aprecierea in randul invitatilor. Mai presus de orice bucataria este o pasiune, o chemare artistica menita sa impresioneze si cele mai capricioase papile gustative. Pornind de la acest principiu, conform caruia de fiecare data farfuria noastra se regaseste in fata celui mai pretentios client, alegem sa acordam atentie egala proportiilor si valentelor estetice ale unui preparat.
Bucatarii nostri profesionisti au deprins de-a lungul timpului magia ornamentelor culinare care va vor lasa fara glas, acestea fiind doar o simfonie vizuala care va indeamna sa gustati din bogatia ingredientelor proaspete pe care le includem in prepararea fiecarui platou sau fel de mancare. Experienta culinara a bucatarilor care isi desfasoara activitatea in acest restaurant nunta Bucuresti este definitorie pentru satisfacerea tuturor invitatilor prezenti la nunta, unii dintre acestia fiind impresionati de aranjamentele improvizate cu mult tact si delicatete pe fondul veselei pretioase, in timp ce altii se lasa purtati de voalurile gastronomice ale savorilor autohtone.
Meniul pe care il popune cuplurilor de miri restaurantul de nunta Casamino este segmentat in mai multe parti, continand deopotriva un aperitiv lejer, un preparat din peste alimentat cu savori mediteraneene sau condimente asiatice, un fel principal inspirat din bucataria traditionala sau cea internationala, un deliciu satios care intregeste registrul aromatic, dar si popularul tort de nunta. Acestea sunt componentele de baza dintr-un meniu festiv, insa dumneavoastra aveti posibilitatea de a-i personaliza compozitia dupa bunul plac, tinand cont in totalitate de tematica evenimentului propriu – zis. Aspectul culinar reprezinta, in fond, artificiul tematic cel mai de pret pentru o nunta, iar restaurantul Casamino se mandreste cu un arsenal gastronomic bogat, propus de unii dintre cei mai buni bucatari din peisajul bucurestean si nu numai.
Fiecare cuplu este guvernat de o anumita viziune asupra receptiei, modul in care va arata acel restaurant nunta ales fiind de foarte mult timp finisat in gandurile celor doi indragostiti. Alegand restaurantul Casamino aveti certitudinea ca veti lucra cu o echipa profesionista care aduce in centrul atentiei doar acele concepte tematice pe care le veti solicita in prealabil. Libertatea ornamentala va apartine in totalitate, iar prin aceasta promisiune ne raportam in egala masura la distributia meselor, dar si la vesmintele de sarbatoare care le vor acompania. Fini cunoscatori ai decoratiunilor iubite de catre publicul tanar sau cel matur, firi dornice sa contribuie intr-un mod activ la bucuria celor doi miri, dar si profesionisti desavarsiti in acest domeniu de activitate – acestea ar fi cele trei trasaturi primordiale care ar caracteriza echipa Casamino.
Va propunem alternativa unui restaurant nunta Bucuresti sofisticat, organizat si echilibrat din punct de vedere spatial – o locatie care isi poate transfigura design-ul dupa coordonatele estetice impuse de fiecare cuplu in parte. Tematica nuntii dumneavoastra este conceptul fundamental de la care pornim in momentul in care va prezentam propunerile de decoratiuni si ornamente, iar solutiile noastre reusesc sa impresioneze deopotriva cuplurile care doresc sa imprime o nota traditionalista evenimentului lor, dar si personalitatile moderne care se axeaza pe decorurile minimaliste si impozante.
Meniul este construit in asentiment cu tematica nuntii dumneavoastra, acesta fiind in fond criteriul care diferentiaza calitativ un restaurant nunta de celelalte nume sonore din peisajul autohton. De asemenea, ne vom asigura de faptul ca dumneavoastra veti fi placut surprinsi de micile artificii decorative pe care alegem sa le includem in ornarea preparatelor noastre gastronomice, ele fiind compatibile atat cu bucataria expusa – cea traditionala sau internationala, cat si cu restul decoratiunilor utilizate pentru infrumusetarea localului nostru. Ambientul restaurantului Casamino se individualizeaza prin intermediul arhitecturii armonioase care poate fi imbelsugata cu decoratiuni creative, construite pe complementaritatea cromatica a nuantelor vesele.
PACHET MENIU NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE
LA INTAMPINARE
- SAMPANIE
APERITIV
18 produse
-
-
- ASPIC DE CURCAN CU LEGUME
- BLINI CU SOMON FUME SI RICOTTA
- BRANZA IN PLAPUMIOARA
- CHIFTELUTA
- MINICUP CU MOUSSE DE VINETE
- SALATA DE CRUDITATI CU MERISOR
- ICRE DE CRAP SI SOMON PE PAT DE LAMAIE
- RULADA DE PUI
- FRIGARUIE CU MOZZARELLA CILIEGINE SI MIX DE MASLINE
- PANCAKES CU SFECLA, RICOTTA SI TON
- ROSII CHERRY
- NUFAR DE CASTRAVETE VERDE
- CUB APERITIV CU CREMA DE BRANZA SI CIUPERCI
- PUI NUGGETS
- TRANDAFIR DIN SALAM CHORIZO
- RULOU DIN TORTILLA CU SUNCA SI CASCAVAL
- SURIMI DE CRAB
- CANAPE DE FOIS GRAS SI MERISOR
-
PESTE
FILE DE SALAU SAU FILE DE SOMON SAU FILE DE DORADA CU SOS DE PORTOCALE, ACOMPANIAT DE OREZ BLACK & WHITE, MORCOVI BABY SI LAMAIE
TRADITIONAL
SARMALUTE DIN PORC SI VITEL IN FOI DE VARZA,SERVITE CU MAMALIGUTA, BACON SI ARDEI IUTE
GRILL
(2 PRODUSE PE BAZA DE CARNE + GARNITURA + SALATA DE VARZA)
- CEAFA DE PORC SAU MUSCHIULET DE PORC CU SOS CHAUD-FROID
- INVOLTINI DE PUI CU BACON SI SOS DE GORGONZOLA SAU PIEPT DE PUI SAU PULPA DE PUI
SERVITE CU GARNITURA DE CARTOFI TARANESTI SAU CARTOFII CASEI CU ROZMARIN SAU CARTOFI GRATINATI
SALATA DE VARZA
TORTUL MIRILOR PERSONALIZAT
- INTERIOR: TRIO CHOCOLATE
- EXTERIOR: PERSONALIZABIL
PACHET BAUTURI- NELIMITAT pe toata perioada evenimentului
Coniac: Alexandrion
Bere: Ursus, Ursus fără alcool
Long drinks: Campari Orange, Gin tonic, Aperol Spritz, Cuba Libre, Vodka Apple
Lichior Cremă de whisky
Vermut: Angelli, Cinzano, Martini roșu, Garrone alb
Votca: Stanlinskaya, Finlandia, Absolut
Scotch whisky: Ballantine’s, Teacher’s, J&B Grant’s, Johnnie Walker Red Label
Bourbon whisky: Jim Beam
Irish whisky: Jameson
Energizant
Coca – Cola, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite
Fuzetea de piersică, Cappy pulpy piersică
Apă minerală plată și carbogazoasă
Suc natural de portocale,Limonadă, Suc natural de mere
Cocktail non-alcoolic
Vin Castel Huniade Cramele Recaș (sticla 0.75l)
alb: sec, demisec, demidulce
rosu: sec, demisec, demidulce
roze: demisec
Cafe Frappe
Cappucino
Ciocolată caldă
Espresso
PRET MENIU: 79 Euro (bonus OGLINDA MAGICA) – poze nelimitate
SUNT INCLUSE URMATOARELE SERVICII CONEXE:
CANDY BAR & FÂNTÂNĂ DE CIOCOLATĂ
ARANJAMENTE FLORALE
DECORAREA SCAUNELOR CU VOAL
PAHARE DE ȘAMPANIE PENTRU MIRI SI NAȘI
SET-UP COMPLET PENTRU MESE
PERDEA DE LUMINI LA PREZIDIU
MIX ALUNE & COVRIGEI
MENIURI și CARDURI PLIC
CASUȚĂ DE BANI
LUMINI ARHITECTURALE
SUPORȚI LUMÂNĂRI CUNUNIE
SEVALET PRIMIRE INVITAȚI
GHEAȚĂ CABONICĂ și FUM GREU PENTRU DANSUL MIRILOR
FACILITĂȚI:
Bucatele sunt preparate în ziua evenimentului, în bucătărie proprie
Pe toată perioada evenimentului, beneficiați de asistența unui organizator profesionist
Restaurant proiectat, executat și autorizat I.S.U
Sistem autormat de monitorizare, avertizare și evacuare în caz de incendiu
WI-FI gratuit
Sistem de climatizare încălzire și aer condiționat
Sistem de iluminat ambiental multicolor (RGB)
Sistem de iluminat disco
Sistem de supraceghere video pentru siguranța oaspeților
Serviciu de pază
Disponibilitatea a 9 locuri de parcare
Camera bebelușului
SERVICII CE SE POT ACHIZIȚIONA ADIANCENT:
DJ și Sonorizare, Cameraman, Fotograf, Ursitoare, Biserică, Artificii de interior pentru valsul mirilor sau tort
*Pentru nuntile organizate in perioada ianuarie – mai si in zilele de duminica, pretul meniului este de 69 euro/ persoana.
Pareri despre restaurantul de nunta Casa Mino
Am fost impresionata de faptul ca ne-am putut bucura de o atmosfera cu adevarat deosebita. Cel putin covorul cu petale de trandafir pe care l-am avut la intrare si jardinierele acelea bogate in trandafiri de tot felul au reprezentat deliciul nostru si al celorlalti invitati. Pot sa recomand din tot sufletul acest restaurant de nunta din Bucuresti, caci este un loc in care nuntasii prezenti la evenimentul nostru s-au simtit deosebit. Chiar si dupa aceea, in intalnirile pe care le-am avut cu unele familii am discutat despre receptie, despre meniul prea plin si atmosfera de poveste pe care ne-ati oferit-o. Multumim!
Din punctul meu de vedere, tortul Foret Noire cu umplutura de visine este divin pentru un tort de nunta, mai ales daca alegeti ca noi o data destul de inaintata in toamna. Noi ne-am organizat nunta la inceputul lunii octombrie, insa nu pot sa spun ca am avut de suferit din acest punct de vedere. Din contra, receptia restaurantului Casa Mino din Bucuresti a fost una primitoare, personalul deosebit de amabil, iar tortul – cu adevarat divin pentru aceasta perioada mai rece a anului. O locatie pe care o sa mi-o amintesc toata viata cu drag.
Am organizat anul trecut nunta in incinta restaurantului Casa Mino. La inceput, am fost atrasa de pozele impresionante de pe site-ul de prezentare, mai ales ca eu am urmarit cu minutiozitate galeria foto. Ce-i drept, am avut o supriza foarte placuta in momentul in care am ajuns la locatia voastra, caci totul era ca in poze din perspectiva aranjamentelor. Ba chiar am ales perdeaua de luminite prezenta in imagini, caci aranjamentul in forma de inima suprapus peste ea mi s-a parut un simbol inedit al nuntii. In rest, am schimbat doar culoarea folosita la funde, alegand un lila ceva mai feminin.
Daca ar fi sa ma gandesc pret de cateva clipe la aspectele care m-au facut sa aleg acest restaurant de nunta, cel mai probabil m-as raporta la serviciile conexe. Spre deosebire de alte locatii, proprietarii s-au gandit la atmosfera si la decorul de nunta, oferindu-ne fantana cu ciocolata, o lansare splendida de lampioane multicolore, dar si lumanari parfumate ( culoarea lor fiind in acelasi ton cu tematica aleasa de noi). Iar din perspectiva aranjamentelor, a veselei si a celorlalte decoratiuni – pur si simplu v-ati intrecut pe voi insiva! Multumim pentru aceasta experienta de neuitat.
Initial, mi-a atras atentia meniul pentru ca la un pret de doar 65 de euro ne-am putut bucura de o varietate culinara greu de gasit in alte locatii. Aperitivul a fost unul satios, abundent in preparate frumos garnisite, cu un mise en place demn de un restaurant nunta de 5 stele. Pestele si grill-ul mi s-au parut foarte bine alese, astfel incat sa corespunda tuturor gusturilor. Sarmalutele, deosebit de bune, mai ales metoda de prezentare. Un alt plus il ofer din perspectiva selectiei de bauturi, asta pentru ca la finalul evenimentului am primit doar felicitari din partea invitatilor. Iar cum bautura conteaza mai mult la o nunta decat mancarea, gama propusa a fost una mai mult decat satisfacatoare. Si de la mine, un semn de multumire pentru tortul pe care l-ati personalizat dupa bunul nostru plac.
Cel mai mult am fost impresionata de maniera in care a fost servit aperitivul. Ce-i drept, inca de la bun inceput mi-am facut o idee in minte cand am citit despre branza feta “in plapumioara”, despre siragul de masline cu ghiudem si despre pieptul de rata. Insa, designul final chiar m-a bucurat, atat pe mine cat si pe invitatii mei. Sunt impresionata de bucataria restaurantului de nunta Casamino, un loc primitor unde esti tratat cum se cuvine, iar mancarea te face sa exclami doar cuvinte de lauda. Asadar, pot spune ca am facut o alegere excelenta in momentul in care am ales sa imi organizez nunta in aceasta locatie.
Ador bucataria acestui restaurant pentru ca personalul de aici stie cum sa combine aromele si cum sa puna condimentele astfel incat preparatele culinare sa fie atinse de o savoare excelenta. Ma gandesc ca exista o adevarata arta din acest punct de vedere, mai ales ca de-a lungul timpului am ajuns deseori in situatia de a manca anumite feluri de mancare mult prea sarate sau piperate. In concluzie, daca alegeti un meniu din oferta restaurantului de nunta Casa Mino din Bucuresti va recomand sa nu va faceti griji in privinta condimentelor, proportiile fiind de-a dreptul bine gandite si echilibrate.
Ma bucur ca in compozitia sarmalelor ati inclus carnea de vitel si nu pe cea de vita, acesta fiind un truc util si pentru gospodinele care vor sa prepare cele mai aromate si delicioase sarmalute. Mi-am organizat nunta la restaurantul Casa Mino in urma cu doi ani, insa si acum imi mai aduc aminte alaturi de sotul meu despre meniul excelent pe care l-am servit la petrecere. De departe, atunci am beneficiat de cele mai bune servicii de servire, intreg personalul fiind ospitalier, amabil si respectuos cu oamenii prezenti la eveniment. Un mare plus pentru atitudine si pentru faptul ca va respectati statutul!